Управління процесами друку та сканування від Canon
Современная агрономия: прозрачная, управляемая и прогнозируемая

Останнім часом на ринку стають популярними рішення для організації процесу друку, які дозволяють заощадити витрати, упорядкувати IT інфраструктуру і зробити зручним процес друку та сканування на кожному етапі.

Програмне рішення Uniflow може контролювати весь парк друкарської техніки, починаючи від персональних принтерів, закінчуючи великими широкоформатними принтерами та пристроями продуктивної друку.

Це все дозволяє полегшити життя системним адміністраторам і співробітникам адміністративно-господарського відділу компанії.

Облік друку, сканування з розпізнаванням, централізований контроль і обмеження доступу до різних функцій пристрою - усі ці функції забезпечує програмний комплекс Uniflow від компанії Canon.

Детальніше про програмний комплекс Uniflow 28 лютого 2019 року на "Аграрній IT конференція 2019" розкаже бізнес-консультант компанії Canon Олександр Молочинський.

Go to Mexico!

З питань участі у наших подіях, партнерських програм, організації доповіді та розміщення реклами звертайтеся до Інформаційної компанії "ПроАгро Груп":