УЗА стала партнером платформи Transithub
Современная агрономия: прозрачная, управляемая и прогнозируемая

Українська зернова асоціація (УЗА) офіційно стала партнером он-лайн сервісу для спільних вантажних перевезень сільськогосподарської продукції – Transithub, що передбачає можливість різним відправникам в межах одного залізничного полігону домовлятись про спільні ступінчасті відправлення. Про це стало відомо під час презентації представників розробника сервісу Transithub, що відбулась в конференц-залі УЗА.

«Зерновий ринок зацікавлений у якнайшвидшому вирішенні проблеми вивезення зерна з немаршрутних станцій. Ми бачимо в сервісі Transithub вирішення даного питання та переконані, що це лише перші кроки до абсолютного задоволення потреб зерновиків.

Відтак, спільний проект компанії-члена УЗА та власне асоціації дозволить оперативно формувати ступінчасті маршрути та вивозити зерно з елеваторів в порти», – зауважив в.о. виконавчого директора УЗА Сергій Іващенко.

Він також додав, що УЗА вбачає наступним кроком – імплементацію ідеї он-лайн формування ступінчастих маршрутів в програмне забезпечення ЦТЛ.

У свою чергу представник компанії «Кернел», розробника сервісу Transithub, Михайло Кравченко зауважив, що даний досвід є надзвичайно позитивним в умовах сьогоднішніх складнощів в логістиці зернових.

«Під час зустрічі в УЗА, було детально презентовано повний функціонал платформи Transithub для організації ступінчастих маршрутів. Відтак, пропоную всім учасникам зернового ринку взяти активну участь у використанні платформи Transithub та разом вирішувати проблему вивезення зерна з полів в порти», – підкреслив керівник відділу забезпечення рухомим складом «Кернел» Михайло Кравченко.

Він також додав, що найближчим часом спільними зусиллями розробників онлайн сервісу та УЗА он-лайн платформа буде вдосконалена. Зокрема, будуть додані всі опорні станції з відповідним розподілом полігонів, що дозволить користувачам групувати, фільтрувати та шукати своїх партнерів для організації ступінчастих маршрутів більш ефективніше та зручніше.

Інфоіндустрія

за матеріалами прес-служби УЗА