"Кусто Агро" планує придбати два БПЛА
Современная агрономия: прозрачная, управляемая и прогнозируемая

Кусто Агро / Kusto Group

Компанія "Кусто Агро" планує придбати ще два безпілотних літальних апарата (БПЛА).

Як повідомляє "ПроАгро Груп" з посиланням на прес-службу компанії, поєднання моніторингу БПЛА з супутниковим дозволяє отримувати більш повну картину того, що відбувається в полях.

Раніше "Кусто Агро" уже запровадив відео- та фотофіксацію дроном на полях господарства. Цього року практикували в тестовому режимі підрахунок кількості рослин, що зійшли, і результатом задоволені, зауважили в компанії.

Крім цього, компанія використовує систему Cropio для отримання інформації про вегетацію культур. Система дозволяє одразу бачити, які локальні проблеми є на полях: пересіви, недосіви, хвороби, шкідники тощо.

Довідка. "Кусто-Агро" є частиною міжнародного холдингу Kusto Group. "Кусто Агро" була заснована для побудови вертикально-інтегрованої компанії в області аграрного сектора України. Бізнес компанії - це виробництво і реалізація продукції рослинництва з високою доданою вартістю за рахунок інноваційних бізнес-концепцій, задовольняючи зростаючі потреби ринків, що розвиваються за напрямками: рослинництво, елеватори, транспортні послуги та трейдинг.