ПроАгро Груп провела Олійно-жирову конференцію-2018
Современная агрономия: прозрачная, управляемая и прогнозируемая

Крім соняшникової олії на сучасному ринку існують й інші перспективні олійно-жирові сегменти. Продукти для тваринництва на основі сої, кондитерські жири з імпортної пальмової олії і ряд інших, яким часто у нас приділяється недостатня увага.

Власники і топ-менеджери компаній шукають додаткову додану вартість олійно-жирової продукції, інструменти для збільшення і збереження прибутковості і нові ніші на ринку глибокої переробки. Технічні фахівці мають володіти останніми розробками з вдосконалення і оптимізації виробничих процесів. Впровадження більш ефективних технологічних рішень хвилюють сьогодні всіх учасників ринку. Тому ПроАгро зібрало провідних фахівців та практиків ринку на II Олійно-жировій конференції-2018, яка стала не лише майданчиком обміном досвідом та окремими лайфхаками спеціалістів галузі, а й генератором панельних, часом емоційних, дискусій. А ми знаємо, що лише так народжується істина. Зокрема, важко було не погодитись про доцільність, а краще сказати, необхідність переходу ринку сої на NON-GMO, що зробив уже увесь цивілізований світ, до якого спромоглася долучилася вже й Росія. Для багатьох учасників конференції було подивом дізнатися, що в цій країні вже досить давно діє законодавство, забороняюче вирощування та використання ГМО-сої на своїх теренах, і більш того, там це жорстко контролюється і карається законом.

На конференції також зачепили розвиток олійно-жирового сегменту в Україні з різносторонніх кутів, упакувавши досвід передовиків у практичні кейси. Це і розвиток олійних культур та рослинних олій в Україні, як правильно скласти контракти, щоб вберігатися від неочікуваних видатків, як зберігати якість під час експорту рослинних олій, куди рухаються цінові тенденції ринку сої, як на її якість впливає технологія переробки (лайфхаки від Астарти), а також про перспективу та практичні поради щодо органічного вирощування гірчиці та льону, особливості очистки олійних культур (поради як економити та примножити свої прибутки, обравши правильну техніку для очистки олійних культур від директора СПЕЦЕЛЕВАТОРМЕЛЬМАШ Леоніда Фадєєва).

Тетяна Адаменко (УКРГІДРОМЕТЦЕНТР) дала ряд корисних прогнозів та порад: загроза кліматичної зміни є другою після тероризму, та зараз ми вже можемо говорити не про те щоб щось змінювати, а про те, як до цих змін адаптуватись. І країни, що розвиваються мають бути готовими до серйозних витрат на такі адаптації. Адже порахована сума до адаптації змін клімату може складати понад три мільйони доларів. А українські фермери мають бути готові вже до надтеплої весни в Україні і починати замислюватись про запровадження нових, раніше нехарактерних для наших широт, культур.

Якщо Вас зацікавила будь-яка інформація з даної конференції, але по якійсь причині не змогли її відвідати, Ви маєте можливість отримати матеріали, презентації та відеоконтент з конференції, звернувшись в ПроАгро Груп за телефоном: 099 529 75 91 або за e-mail: proagro-inform@ukr.net

Також ласково просимо завітати до нас на сторінку в ФЕЙСБУК

Go to Mexico!