Екологічне землеробство — реальність із «ЛАЙФ ФОРС УКРАЇНА»
Современная агрономия: прозрачная, управляемая и прогнозируемая

На агропромисловому просторi України та інших країн світу представлене велике рiзноманiття комерційних продуктів на основі гумінових кислот. Вони надзвичайно популярні як в органічному, так і в традиційному землеробстві. Крім того, їх активно застосовують під час вирощування культур методом гідропоніки та на різних субстратах.

За останній рік більш як 300 господарств по всій Україні почали використовувати сучасне високоефективне добриво українського виробництва — це гумат калію/натрію із мікроелементами «LF 20» від компанії «ЛАЙФ ФОРС УКРАЇНА».

Гумат «LF 20» — стимулятор росту рослин, додатково збагачений набором необхідних мікро­елементів. Високоякісній продукт, сертифікований Organic standart. Призначений для обробки насіння перед посівом, рослин — у період вегетації, саджанців, а також для крапельного зрошення. У своєму складі наразі продукт містить 20% сухої речовини, а саме солі гумінових кислот 180 г/л та фульвових 20 г/л, мікроелементи в природній формі та калій.

Перевага «LF 20» над гуматами, що представлені на ринку України, полягає у сировині з якої він виробляється, а саме леонардит вищого ґатунку, що видобувається в екологічно чистих районах світу, та імпортується в Україну. Крім того, фірмова технологія обробки леонардиту дозволяє досягти не тільки високої концентрації діючих речовин у препараті, а й отримувати препарат з високою біологічною активністю. Також слід зазначити, що сучасна технологія очистки та фільтрації робить його ще й високотехнологічним та зручним у застосуванні. Багато господарств, що використовують для обприскування власну сучасну техніку, зустрічались із проблемою засмічення форсунок, помп та фільтрів під час застосування гуматоподібних добрив, що призводило до значних втрат як часу, так і фінансів. Із гуматом від компанії «ЛАЙФ ФОРС УКРАЇНА» таких проблем не існує.

 

Відмінні характеристики гумату «LF 20»

Висока ефективність за вирощування широкого спектра культур (зернові, соняшник, кукурудза, буряк, овочі, квіткові рослини) робить цей препарат економічно доцільним для використання за інтенсивних технологій.

Доступна ціна (вартість гектарної норми препарату за норми внесення 0,2-0,4 л/га становить близько 40 грн/га, а для обробки насіння зернових культур – майже 20 грн/га).

До переваг гумату від компанії «ЛАЙФ ФОРС УКРАЇНА» належить і те, що він легко поєднується із біологічними та хімічними засобами захисту рослин та його можна застосовувати в складі практично будь-яких бакових сумішей для обробки посівів, що дає можливість знизити вартість внесення. Окрім того, застосування препарату LF 20 дозволяє знизити пестицидне навантаження на рослину.

 

18 385 43 1

ТОВ «Гарант Агро 4» (Дніпропетровська обл. , с. Троїцьке) Обробка озимого ріпаку (гібрид «Імістар»).
У баковій суміші з росторегулятором, фунгіцидом та інсектицидом був застосований гумат LF-20.
Прибавка врожаю становила 2,3 ц/га.

 

Чим викликана така фізіологічна активність гумату «LF 20», і який механізм його дії?

Під час обробки рослин альфа-амінокислоти, що містяться у LF 20, збільшують проникність клітинних мембран і тим самим полегшують потрапляння поживних речовин всередину клітини. При цьому активізуються дихання і процеси енергетичного обміну в тканинах рослин. В результаті рослини починають інтенсивніше поглинати поживні речовини з ґрунту, прискорюючи при цьому ріст кореневої системи та надземної біомаси. А гумінові кислоти, наявні в препараті, утворюють комплекси з елементами живлення у ґрунті, сприяючи їх швидкому потраплянню до рослини. Кращому росту рослин (особливо в критичні періоди життя) допомагають також і мікроелементи що містяться у гуматі LF 20. Все це призводить до значної прибавки врожайності і якісних характеристик продукції.

Останні розробки та відкриття у світовій гуміновій науці говорять про те, що використання гуматів стає здебільшого вже обов’язковим, якщо виробник хоче збільшити врожаї, дотримуючись економічної доцільності. Все більше відкривається корисних властивостей гумінових кислот та їх впливу на живі організми. У процесі розробки препаратів, технологій виробництва та використання наші спеціалісти застосовують як найсучасніші світові розробки, так і власні запатентовані інновації.

 

18 385 43 2

ТОВ «1 Травня» (Кіровоградська обл., с. Піщаний брід)
Обробка посівів зернового сорго препаратами «ПМК-У», «ПМК-ЗР»,
гумат «LF-20», «Ескорт» від компаниї «ЛАЙФ ФОРС Україна»

 

ЛАЙФ ФОРС УКРАЇНА є українським виробником гумінових препаратів та органо-мінеральних добрив для органічного і традиційного землеробства. Компанія розробила власну технологію екстракції гумінових кислот та розчинних мінералів із леонардиту, трансформуючи їх за допомогою фізико-хімічних реакцій у водорозчинні безбаластні солі гумінових кислот (гумати калію та натрію).

Багаторічні польові досліди показують, що за систематичного використання гумінові препарати виробництва ЛАЙФ ФОРС УКРАЇНА структурують грунт, покращують його буферну ємність та іонообмінні властивості, внаслідок чого відбувається активізація грунтових мікроорганізмів. Завдяки адаптогенним властивостям гумінові препарати підвищують здатність рослин протидіяти хворобам, засухам, перезволоженню, переносити високі концентрації солей азоту. Окрім того, гумінові препарати ЛАЙФ ФОРС УКРАЇНА підвищують засвоюваність макро- та мікроелементів, що дозволяє заощаджувати на мінеральних добривах без зменшення урожаїв.

Крім того, компанія ЛАЙФ ФОРС УКРАЇНА виробляє інноваційні біологічні та бактеріальні продукти, має власну лінійку хелатів та складних препаратів, але про це ми розповімо Вам у наступних публікаціях.

У наших продуктах поєднані принципи інтенсивного землеробства з екологічною відповідальністю. Ми працюємо для того, аби випереджати вимоги сільгоспвиробників і забезпечувати попит на екологічно чисті та ефективні препарати.

 

Олександр ІЩЕНКОагроном-консультант ТОВ «ЛАЙФ ФОРС УКРАЇНА»

 

logo life force ukraine

Україна, м. Київ, вул. Древлянська, 8

+38 044 35 111 36, +38 097 35 111 36