Оптимально ущільнювати грунт
Современная агрономия: прозрачная, управляемая и прогнозируемая

Нова система AccuTurnProвід Case IH під керуванням RTK-станцій автоматизує водіння на кінцях рядів та управління на поворотних смугах полів.

 

 Меншеущільнюватигрунти самохідними рушіями за мінімальні кошти на одиницю площі. Про це висловився нещодавно спеціаліст з технологій точного землеробства АйанБічер-Джоунс на прес-конференції Case IH у Дрездені, Німеччина.У 2019 році він пропонує працювати за так званою колійною системою, коли всі польові агрегати працюють за однакою шириною колій – у цьомуполягає думка пана Бічер-Джоунса.Запобігання ущільненню ґрунту ефективніше та дешевше, ніж усунення його наслідків, каже він. Фермери мають шукати найкращий спосіб виконання польових робіт із мінімальним утворенням колій, особливо під час збирання та перевезення врожаю. Скорочення площі колій руху сільськогосподарської техніки полями до мінімуму впродовж тривалого проміжку часу забезпечить значні вигоди, підкреслив він.

Сприятиме цьому здатність тракторів Case IH мінімізуватипошкодження ґрунту розшириться вже із наступного сезону вдосконаленням рішення AccuTurnPro, яке забезпечуватиме переваги повторюваної точності RTK у 2,5 см під час роботи на поворотних смугах/кінцях гонів полів.