DowDuPont увійшла в ТОП-10 найкращих роботодавців галузі АПК
Современная агрономия: прозрачная, управляемая и прогнозируемая

Компанія DowDuPont увійшла в ТОП-10 найкращих роботодавців України за 2018 рік в сфері «Агросектор, сільське господарство та добрива» за версією пошукачів міжнародного кадрового порталу «HeadHunter Україна» та запрошених до опитування експертів.

Про це повідомила пре-служба компанії.

Опитування проводилося з метою дослідити, що цінують пошукачі в роботодавцеві, на що звертають увагу, обираючи компанію, та хто з роботодавців є найбільш привабливим на ринку праці. Дослідження охопило майже 3000 респондентів, які оцінювали роботодавців по 18 галузям бізнесу, в кожній з яких визначено ТОП-5 або ТОП-10 лідерів, оголошених в алфавітному порядку.

«Це визнання демонструє довіру потенційних робітників та повагу експертів ринку до нашої компанії. Результати дослідження дають нам орієнтир для формування та розвитку бренду роботодавця Corteva Agriscience™, — прокоментував Сергій Харін, Керівник бізнесу в Східній Європі Corteva Agriscience™, Сільськогосподарського підрозділу DowDuPont. — Ми розвиваємо нового лідера ринку, в тому числі через залучення талантів з різним досвідом роботи, та є відкритими до нових ідей і підходів, що стимулює інноваційну культуру та має позитивний вплив на показники нашої діяльності».

Результати дослідження доступні за посиланням.

Довідка:

Corteva Agriscience як сільськогосподарський підрозділ DowDuPont об'єднує бізнеси DuPont Pioneer, DuPont Crop Protection та Dow AgroSciences. Продуктами компанії є насіння та засоби захисту рослин.

В Україні Corteva Agriscience має науково-дослідницький центр у селі Любарці Київської області та насіннєвий виробничий комплекс у селі Стасі Полтавської області. Основні культури –  кукурудза, соняшник і озимий ріпак.