Як інноваційні системи метеомоніторингу допомагають протидіяти зловживанням та підвищити урожайність
Современная агрономия: прозрачная, управляемая и прогнозируемая

У більшості агровиробників траплялись ситуації, коли агрономи пояснювали неврожай несприятливими погодними факторами. Але як можна перевірити, чи справді погані показники через негоду? Комерційний директор IT INNOVATIONS Леонід Власов розповість про інноваційні системи метеомоніторингу, що дозволять відстежувати погодні умови протягом сезону. І визначати саме ті аспекти, які вплинули на показники врожаю.

Окрім цього, сучасне програмне забезпечення на метеостанціях надає ще ряд можливостей: від онлайн-моніторингу і перегляду архівних даних до прогнозування виникнення хвороб та автоматизації поливу.

Сьогодні інтегрувати дані з конкретних датчиків та автоматизувати процеси згідно з ними стає все простішим та дешевшим рішенням. А сучасне програмне забезпечення на метеостанціях дає можливість спрогнозувати умови для конкретного поля або саду з достатньо високою точністю. В окремих випадках системи метеомоніторингу дозволяють підвищити ефективність сільського господарства на 10%.

Компанія IT INNOVATIONS була створена у 2014 році. Основними напрямками діяльності компанії є розробка програмного забезпечення всіх видів та GPS моніторинг транспорту. У портфелі компанії є ряд інноваційних продуктів для сільського господарства, зокрема METEOTREK та i-bee.

Як підвищити ефективність агробізнесу за допомогою інноваційних систем метеомоніторингу? Всі відповіді на “II Аграрній IT-конференції”, яку 28 лютого в київському iHUB проводять інформаційно-аналітична компанія ПроАгро та AGGEEK. З питань участі у події, партнерських програм, організації доповіді та розміщення реклами звертайтеся до Інформаційної компанії "ПроАгро Груп":

Go to Mexico!

З питань участі у наших подіях, партнерських програм, організації доповіді та розміщення реклами звертайтеся до Інформаційної компанії "ПроАгро Груп":