Новини компаній: «Уманьпиво» перейменує сорти пива Waissburg
Современная агрономия: прозрачная, управляемая и прогнозируемая

Пивоварня «Уманьпиво» найближчим часом перейменує назви всіх чотирьох сортів популярної лінійки Waissburg, приводячи їх до стандартів міжнародної пивної класифікації.

Про це пише agroportal.ua.

«З лютого 2019 року в роздрібних мережах можна зустріти Waissburg з новими написами на етикетках: "Світле" тепер стає "Lager", "Біле нефільтроване" — "Blanche", "Міцне" — "Special"», а "Червоний Ель" — "Red Ale". Зміни в нейминге не торкнуться оформлення етикеток. Уманські пивовари збережуть сучасний, лаконічний і стильний дизайн з великою літерою "W", який вже запам'ятався споживачам і став символом лінійки Waissburg», — йдеться у повідомленні компанії.

Ще одна причина перейменування сортів «Уманьпиво» — поступовий вихід бренду на зарубіжні ринки.

«Наше підприємство працює за європейськими стандартами пивоваріння. Ми постійно модернізуємо і вдосконалюємо свою продукцію. Нашими напоями цікавляться в ряді європейських країн, де ми ще не представлені, також ми плануємо дистрибуцію в Північну Америку. Цілком логічно змінити назви сортів лінійки Waissburg на міжнародні. При цьому зовнішній вигляд і колірне рішення етикеток не змінюється. Всі, хто в Україні звик до свого улюбленого сорту, обов'язково знайдуть його. А новим покупцям, особливо за кордоном, буде простіше орієнтуватися, оскільки міжнародні назви сортів використовуються по всій Європі і в інших пивних країнах світу», — розповідає СЕО «Уманьпиво» Ігор Кисіль.

Довідка:

Пивоварня «Уманьпиво» — український локальний виробник пива і безалкогольних напоїв. На сьогоднішній день одна з найстаріших пивоварень України. Заснована в 1878 році. Підприємство випускає натуральне пиво і напої, всі складові яких вирощені на власних полях компанії. Найпопулярніша лінійка пивоварні «Уманьпиво» — Waissburg, в минулому році отримала золоту нагороду в конкурсі Ukrainian Design: The Very Best of 2018. Етикетки Waissburg були визнані лаконічними, сучасними і втілюють «німецький характер» пива.